Nieuws

Debra stopt met Latium
Helaas, maar Debra stopt met het helpen bij Latium. Toch wil ik wel even m'n dank uiten voor de moeite die ze heeft gedaan en alles daar omheen. Zonder jou was het nooit geworden wat het nu is.


- Edwin
Posted on 31 May 2007 by Edwin
Helaas..
Helaas hebben we moeten constateren dat de columns sectie het niet helemaal is geworden. Dat is jammer, maar het is niet anders. Het is waarschijnlijk het resultaat van slechte opzet en te weinig animo.

Aan de andere kant laat ons dat meer ruimte om tijd te besteden aan andere, wellicht belangrijkere zaken. De cursus Russisch wordt ook nog aan gewerkt en eventueel komt er nog een beginnerscursus Spaans.

Al met al is er wel nog een hoop te doen, omdat ook de God(hed)en pagina nog afgemaakt moet worden en hetzelfde geldt voor de spreekwoorden. We moeten nog veel doen, alleen hebben we te weinig tijd. Want ja, tempore uno duobus locis simul esse*, kunnen wij ook niet!

Groeten,

De kroe

*Op een moment op twee plaatsen tegelijk zijn
Posted on 26 Feb 2007 by Edwin
Lay-out update
Omdat Latium al sinds het begin dezelfde lay-out heeft gehad, heb ik vandaag besloten een nieuwe te maken. Nou is nieuw heel relatief, want eigenlijk ziet de website er in grote lijnen vrijwel hetzelfde uit. Hij is nu alleen wat minder blokkerig. Een kleine verbetering in kleuren en interface, en het is wat makkelijker voor bezoekers om te zien wat er nou precies op Latium te vinden is.

Al met al hoop ik dat jullie het beter vinden dan eerst :)

Groetsj!
Edwin
Posted on 07 Oct 2006 by Edwin
25.000 bezoekers gepasseerd!
Latium is ondertussen een nieuwe mijlpaal gepasseerd: 25.000 unieke bezoekers! En al rond de 280.000 hits!

Met andere woorden, Latium vertoont een sterke stijgende lijn in populariteit. En namens de Latium crew: bedankt!
Posted on 30 Sep 2006 by Edwin
Weblog van start
En vanaf heden is ook het weblog van start gegaan!

Het gaat de laatste paar dagen hard he!
Posted on 11 Sep 2006 by Edwin

<< Previous 1 2 Next >>

© Latium.nl